DIT IS ER TE DOEN IN DE MAAND FEBRUARI

door | feb 6, 2024

In de maand februari is er weer genoeg te beleven in Amsterdam-Zuid. Wij hebben alle highlights voor je op een rijtje gezet: van de Negenmaandenbeurs, tot de familiedagen in het Van Gogh Museum. Bij Zuid.nl vind je altijd de leukste activiteiten om te doen

 

NEGENMAANDENBEURS

14 T/M 17 FEBRUARI – RAI Amsterdam

 

Hier vind je inspiratie voor de babykamer of het geboortekaartje, de nieuwste gadgets, advies van onafhankelijke experts op het gebied van voeding en lactatie, de liefste en leukste kinderoutfits, alle merken kinderwagens en nog veel meer. Je moederhart gaat op de Negenmaandenbeurs gegarandeerd sneller kloppen!

 

Negenmaandenbeurs
Advertentie
Valentine Classics Concertgebouw

VALENTINE CLASSICS AT THE MOVIES

14 FEBRUARI – Het Concertgebouw

Zwijmel weg bij de meest romantische klassieke stukken

uit bekende films door het Olten Philharmonic Orchestra onder leiding van Murat Cem Orhan. Laat je verrassen tijdens een avond vol liefde en betovering!

HUISHOUDSBEURS

17 FEBRUARI T/M 24 FEBRUARI – RAI Amsterdam

Ook dit jaar openen de deuren van Nederlands gezelligste lifestyle– evenement: De Huishoudbeurs! Je vergeet de tijd zodra je verrassende activiteiten beleeft, nieuwe smaken proeft en winkelt tussen unieke producten.

 

FAMILIEDAGEN IN HET VAN GOGH MUSEUM

17 T/M 25 FEBRUARI – Van Gogh Museum

Op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin tijdens de voorjaarsvakantie? Kom tekenen, doe mee aan een workshop of ga met het hele gezin op ontdekking met een van de speurtochten door het museum.

 

ARTZUID ART CAMP

19 FEBRUARI T/M 23 FEBRUARI – Apollolaan

Tijdens het ART CAMP gaan kinderen vijf dagen lang aan de slag als echte Picasso’s. Ze ontwikkelen hun creatieve vaardigheden door middel van kringgesprekken, spelletjes en inspiratiewandelingen. Ook maken de kinderen zelf kunst met diverse materialen en technieken en leren over vormen, contouren, kleuren en oppervlakken. Kortom, een leuke en creatieve week!

 

Huishoudbeurs
Valentine Classics Concertgebouw

TENTOONSTELLING EXPRESS YOURSELF

 16 FEBRUARI T/M 9 JUNI – Rijksmuseum

Ontdek de jeugdcultuur door de lens van Gerard Wessel en André Bogaerts. Van bruisende expressiviteit in het uitgaansleven op Wessels foto’s tot intieme portretten van tieners op de drempel van volwassenheid door Bogaerts – een unieke inkijk in de jeugdcultuur van 1981 tot 2012.

HOLLANDSE NAMIDDAG MET BINGO

18 FEBRUARI – Hoofddorpweg 25

Bingoliefhebbers opgelet! Tijdens deze Hollandse namiddag staat gezelligheid centraal, en wat is er nou gezelliger dan een ouderwets potje bingo? Kom langs voor een middag vol spanning, lachende gezichten en natuurlijk fantastische prijzen! Meld je snel aan via de website.

Huishoudbeurs