TOTALE ESTHETISCHE ZORG BIJ AMSTERDAM PLASTIC SURGERY

door | jan 16, 2023

Fraai gelegen aan de Jan van Goyenkade in Zuid huist Amsterdam Plastic Surgery: de kliniek van internationaal gerenommeerd plastisch chirurg Dr Ali Pirayesh. Dr Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van zowel niet-operatieve esthetische behandelingen, zoals Botox, veilige fillers en medische lasers, als esthetische chirurgie van het gezicht, de borsten en het lichaam. Met grote passie voor zijn vak is Dr Pirayesh uitgegroeid tot een autoriteit in zijn vakgebied. Dr Pirayesh: “Wij streven naar uitzonderlijke zorg en persoonlijke aandacht voor wensen van onze clienten in een huiselijke sfeer.” Dr Pirayesh bepreekt elke maand in magazine ZOZ – Zie Oud Zuid een niet-operatieve- en een operatieve behandeling waarvoor cliënten speciaal naar Amsterdam Plastic Surgery komen.

 

HUIDVERBETERING OP MAAT

Erfelijke factoren, veroudering, roken en de zon laten sporen na op de huid. Na je vijfentwintigste levensjaar neemt de productie van collageen af en zakt de huid als het ware langzaam in elkaar. Collageen en hyaluronzuur zorgen voor volume en vullen rimpeltjes op. “We proberen de aanmaak van deze stoffen te stimuleren en zo nodig hyaluronzuur aan te vullen.” Dr Pirayesh bekijkt de huid en bespreekt jouw wensen om een op maat gemaakt behandelplan samen te stellen. “Ook voor cliënten die (nog) geen operatie willen, maar wel graag hun huid verbeterd zien, zijn er voldoende mogelijkheden”, vertelt Dr Pirayesh. “Zo zijn moderne laser- en energiebehandelingen zeer geschikt om pigmentvlekken, couperose en (acne) littekentjes te verminderen en om de collageenproductie te stimuleren voor een fraaie, strakkere en egale huid.”

APS
Advertentie
DR PIYASH

HERSTEL VAN NATUURLIJK VOLUME EN VERZACHTEN VAN LIJNTJES

Dr Pirayesh heeft zijn eigen huidverbeteringsbehandeling ontwikkeld ‘SILC – Surgery, Injectables, Lasers en Cosmeceuticals’ en geeft hierover wereldwijd les aan artsen. Hij is een groot voorstander van het natuurlijk verzachten van diepere lijnen met microbotox en het aanvullen van lichaamseigen hyaluronzuur filler. Ook voert Dr Pirayesh wekelijks bij vele PRP-behandelingen uit – ook wel de ‘Vampire Facial’ genoemd. PRP-groeifactoren uit je eigen bloed zorgen voor een gladdere, jonger ogende en stralende huid. Nieuw is de combinatie met microneedling en radiofrequentie energie, wat nog effectievere en bijzonder fraaie resultaten oplevert. Het voordeel is een kortere hersteltijd in verhouding tot lasers, waardoor deze behandeling zeer geliefd is bij Hollywoodsterren en iedereen met een druk bestaan.

BORSTVERGROTING EN BORSTLIFT, BUIKWANDCORRECTIE EN LIPOSUCTIE

Voor veel vrouwen is een decolleté met fraaie borsten en een strakke buik die mooi bij hun lichaam passen, een grote wens. Zwangerschap, borstvoeding en gewichtsschommelingen kunnen leiden tot slappere, hangende borsten en/of een slappe buik met huid- en vetoverschot. Dr Pirayesh is bijzonder ervaren in het plastisch chirurgisch verbeteren van deze lichaamsdelen met de meest vooruitstrevende en veilige technieken. Dr Pirayesh: “Voor elk consult neem ik de tijd en bespreek ik uitgebreid wat er tot de mogelijkheden, wensen en het budget behoort. Zoals het gewenste volume van de borsten, soorten implantaten, incisies, de nazorg, hersteltijd en de te verwachten resultaat.”Waar je ook voor komt, bij Amsterdam Plastic Surgery streven ze naar de hoogste kwaliteit en veiligheid in een vertrouwelijke sfeer. (APS is in het bezit van ISO 9001 Keurmerk).

INTERNATIONAAL GASTDOCENT EN PLASTISCH CHIRURG ZWITSERLAND

Dr Ali Pirayesh is een veelgevraagd wereldwijd gastdocent op het gebied van de nieuwste esthetische technieken. Hij opereert regelmatig in Zwitserland alwaar onderscheidende internationale cliënten worden geholpen met natuurlijke, regeneratieve celtherapie behandelingen.