BINNENKIJKEN BIJ KARI

door | mrt 9, 2023

Het was altijd al haar droom om een interieurontwerper in de arm te nemen zodra ze haar eerste koophuis zou bemachtigen. Afgelopen jaar voegt ze daad bij het woord. Lotte was de gelukkige bij Total4Living die op de gedurfde wensen van Kari mocht inspelen. Met een kleurrijk en hotel chique interieur als resultaat. Precies zoals ze zich had voorgesteld.

GEEN STERIELE WONING 

Geen steriele woning Via een vriendin kwam Kari bij Total4Living terecht. In eerste instantie niet met de gedachte om het hele huis aan te pakken, maar daar kwam ze al snel op terug. Het kost ontzettend veel tijdom bij allerlei verschillende zaken langs te gaan, terwijl je al zoveel moet regelen met een verhuizing. Daarnaast klikte het erg goed met Lotte en wist ze met hele leuke suggesties en voorbeelden te komen op basis van mijn Pinterestboards. Ze kreeg volledig de vrije hand, maar één ding was zeker: ik wil geen enkele witte muur,vertelt Kari.

Total4Living
Total4Living

PAARSE HAL

Niet iedereen durft voor kleur te gaan, weet Lotte uit ervaring. Kari’s enthousiasme werkte aanstekelijk en Lottebegreep directhoe ze bepaalde ruimtes wilde ervaren. Een paarse halis dan ook niet voor iedereen weggelegd, maar paste perfect bij de wensen voor een chique uitstraling. Kari: Ik was er zelf nooit opgekomen, maar het past zo goed in het geheel!De op maat gemaakte kasten die qua kleur overlopen met het behang op de murenmatchen perfect met de kleur ElephantBreath in de woonkamer.”

 

Advertentie

SCHILDERIJ

Ook in de woonkamer is geen hoekje onbenut gelaten. Van raambekleding tot tvkast, alles is op maat gemaakt of naar wens ontworpen. De fauteuils, eettafel, eetstoelen, spiegels, lampen, side table en vloerkleed zijn volledig afgestemd op het opvallende kleurenpaletDe kers op de taart is het aanwezige behang met ribfluweel. “Ik ben dol op levendig en kleurrijk behang, dus dat was echt een must. Het resultaat lijkt wel een groot schilderij, echt prachtigHet maakt het plaatje compleet.”

Total4Living
Total4Living

ANDERE KIJK  

Wat ook niet geheel standaard is, is de keuze voor een felroze headboard en de halfronde bank in groen velours. “Je hebt echt iemand nodig die je kan laten zien dat het ook op een andere manier kan.Ik stond er heel open in. Terwijl een aantal vrienden best schrokken van mijn kleurrijke plannen, zijn ze allemaal stil van het eindresultaat. Het is echt precies geworden zoals ik het in mijn hoofd had toen ik voor het eerst in de lege woning stond.”

 

 

 

 

Benieuwd wat de interieurontwerpers van Total4Living voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ze op of kom langs in de winkel en wie weet woon jij binnenkort ook in jouw droomhuis!

Total4Living