BYE BYE KATOENEN JURKJES EN HELLO LILA SWEATERS

12 sep 23

Herfst kleding

September is het begin van de Indian Summer, mijn favoriete seizoen aller tijden. Waarom? Vanwege de creativiteit die de overgang van het ene naar het andere seizoen veroorzaakt, maar ook iets met loslaten van het één en het omarmen van het ander. Het liefdevol terugkijken op een mooie zomer en het zachtjes verlangend uitkijken naar een zachte herfst. Nu wisselen onze seizoenen wel vaker, maar de Indian Summer blijft voor mij ieder jaar weer speciaal.

 

Sunkissed koppies, zachte sproetjes en de energie van de zomer nog volop voelbaar bij de vrouwen in Oud-Zuid! We zeggen bye bye tegen de witte katoenen jurkjes en hello lila sweater of shirt op een hippe wijde antracietgrijze pants! Of vice versa natuurlijk. Het zachte lila van de zomer met het warme antracietgrijs van het najaar. Dé tinten die ik sinds een aantal weken het straatbeeld in Zuid zie kleuren.

 

Maar ga langzaamaan ook voor een camel of grijs kasjmier truitje op je favoriete zomer jeans in plaats van je strapless top. Draag die mooie strapless top dan juist weer onder die oversized wol-blend blazer van afgelopen winter. En wat denk je van nog even lekker je birki’s of Dior sandaal om je sunkissed voetjes met zachte sweats of coolwol blend dunne truitjes. Je favoriete boxy overhemd over je favoriete zomer T-shirt en zo kan ik nog heel lang doorgaan…

 

Kortom dat wat weggaat combineren met dat wat komen gaat. Een beetje parallel aan alles in het leven: afscheid van het ene en het verwelkomen van het andere. Hand in hand de hele Indian Summer lang… en die duurt nog tot en met november hoop ik!

 

Hippe, mooie, hardwerkende, verzorgende, jonge of oudere vrouw van Oud-Zuid: laat los wat je los wil laten en omarm wat jij mooi vindt. Kijk goed naar jezelf in de spiegel als je een item aantrekt. Wat gebeurt er met jou? Vanbinnen? Maar ook wat zie je gebeuren? Ga je rechter staan, voel je je beter en trek je een ‘selfie koppie’?! Dan zit je goed!

 

Stylish warme groet en veel liefs, Yvon.

 

Advertentie