CHEYENNE’S JUICY GOODNESS

door | jan 4, 2024

Cheyenne Horbach sapjes

“Vanaf het begin van de winter merkte ik dat mijn weerstand afnam en ik extreem vermoeid was. Ik heb nog nooit zo vaak mijn wekker genegeerd en mijn energielevel was ver te zoeken. Daar moést verandering in komen!

Al snel besloot ik een sapcentrifuge in huis te halen en binnen één dag stal dit nieuwe apparaat de show in mijn keuken. Het is op deze manier gewoon heel gemakkelijk om alle benodigde vitamines binnen te krijgen. Ook kan ik de ingrediënten afstemmen op wat ik op dat moment het meest nodig heb. Zoals rode bieten voor mijn ijzertekort en sinaasappels die bijdragen aan mijn immuunsysteem.

Er is alleen één ding wat ik totaal heb onderschat: het schoonmaken! Maar ach, een klein minpuntje kan niet op tegen een stukje selfcare en de lading energie die ik ervoor terugkrijg!”

Cheyenne Horbach sapjes
Advertentie
ter haar

Beet Booster

Ingrediënten (voor 4 personen)

– 2 rode bieten

– 4 sinaasappels

– 1 komkommer

– Verse gember (naar eigen smaak)

 

Bereidingswijze

1. Snijd en schil de rode bieten, sinaasappels, komkommer en gember in grove stukken.

2. Doe alle ingrediënten één voor één in de juicer.

3. Gebruik een fijne zeef om het sap van de pulp te scheiden.

4.Giet het sap in vier glazen.

 

Green Goddess

Ingrediënten (voor 4 personen)

– 1 stronk bleekselderij

– 1 komkommer

– 1 limoen

– 500 g pitloze witte druiven

– 15 g munt

 

Bereidingswijze

1. Begin met het schoonmaken van de bleekselderij door de onderkant te verwijderen. Was de stengels grondig en snijd ze vervolgens in stukken.

2. Verwijder de blaadjes van de munt en haal de druiven van de tros.

3. Doe alle ingrediënten één voor één in de juicer.

4.Giet het sap in vier glazen.