De Zuidas is een icoon rijker!

door | apr 1, 2024

Zuid-bewoners zet je schrap, want de culinaire sensatie De Japanner heeft onlangs zijn intrede gemaakt op de Zuidas en staat te popelen om jou compleet in de watten te leggen! Na een succesvolle start op de Albert Cuypmarkt in 2015 en uitbreidingen naar de Bilderdijkstraat en IJburg, mocht een vierde vestiging natuurlijk niet uitblijven. Genesteld aan het George Gershwinplein 1, op slechts vijf minuten lopen van trein- en metrostation Zuid, belooft deze nieuwe onderneming een unieke mix van traditie en innovatie.

Izakaya-cultuur
Geïnspireerd door de Japanse Izakaya-cultuur creëert De Japanner een sfeer die doet denken aan kleine, informele eetgelegenheden waar vermoeide werknemers na een dag hard werken hun ontspanning kunnen vinden met bier, sake en hapjes. Als Izakaya-pionier in Amsterdam, nodigt De Japanner je uit voor momenten van ontspanning en kameraadschap.

De Japanner
Advertentie
de japanner

Geen doorsnee restaurant
De nieuwste vestiging in Amsterdam-Zuid is echter geen doorsnee De Japanner. Naast de buitengewone diner-ervaring met zijn kenmerkende gerechten, kun je bij De Japanner Zuid ook terecht voor een snelle maar verrukkelijke lunch met bentoboxen en sandwiches. Daarnaast beschikken ze over een private dining ruimte voor maximaal 14 personen, perfect voor verjaardagen of zakelijke bijeenkomsten. En voor wie op zoek is naar een extra dosis plezier, staat de karaoke-machine klaar om je innerlijke superster los te laten.

 

Teenage dream
De Japanner is ontstaan uit de droom van Tosao van Coevorden en Guido de Bruijn. Het idee om samen een restaurant te beginnen, dateert uit hun middelbareschooltijd en combineert op perfecte wijze Tosao’s culinaire vaardigheden, leerling van de Japanse keuken van zijn moeder, met Guido’s gastvrijheidsfinesse. De Japanner is een plek waar Amsterdamse gezelligheid en betaalbare Japanse lekkernijen hand in hand gaan.

De Japanner Zuid
George Gershwinplein 1
020 504 36 36
zuid@dejapanner.com
www.dejapanner.com