DIT IS ER TE DOEN IN ZUID MET HOTELNACHT

door | jan 12, 2024

Tijdens de Mastercard Hotelnacht van zaterdag 13 januari op zondag 14 januari kan je op mini-vakantie in eigen stad. Verblijf in de meest luxe en mooiste hotels van Amsterdam-Zuid voor een optimaal vakantiegevoel, en doe mee aan de leukste activiteiten in Zuid. Het thema dit jaar is ‘fashion’.

 

PASTRY WORKSHOP – HOTEL OKURA AMSTERDAM

Proef nog één keer de bijzondere kunsten van de succesvolle Pop-up Pastry! Onder leiding van Okura’s patissiers creëer je drie unieke taartjes met Japanse smaken.

 

SAKE WORKSHOP – HOTEL OKURA AMSTERDAM

Beleef sake in verschillende variaties tijdens deze workshop in het authentieke Japanse restaurant Yamazato. Okura’s sake sommelier heeft speciaal voor deze workshop drie voortreffelijke sakes geselecteerd. Gepassioneerd vertelt hij over de geschiedenis, de verschillende productiemethodes en hoe dit alles terugkomt in de smaak van sake.

 

AI EXPO – NHOW AMSTERDAM

Voor cultuurliefhebbers is er ook keuze tijdens de Hotelnacht.  Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de AI Expo van AI-artiest Noëlle van Dijk. Noëlle wil met dit project de geest van grenzeloze mogelijkheden nieuw leven in blazen. Tijdens deze expo word je ondergedompeld in een samensmelting van kunst en technologie.

 

Hotelnacht
Advertentie