EEN ELEGANT DECOLLETE BIJ AMSTERDAM PLASTIC SURGERY

door | mrt 13, 2023

Fraai gelegen aan de Jan van Goyenkade in Zuid huist Amsterdam Plastic Surgery: de kliniek van gerenommeerd plastisch chirurg drAli Pirayesh. Dr. Pirayesh is gespecialiseerd in alle aspecten van zowel nietoperatieve esthetische behandelingen, zoalsBotox, veilige fillers en medische lasers, als esthetische chirurgie van het gezicht, de borsten en het lichaam. Met grote passie voor zijn vak is drPirayesh uitgegroeid tot een autoriteit in zijn vakgebied. DrPirayesh: “Wij streven naar uitzonderlijke zorg en persoonlijke aandacht voor de wensen van onze cliënten in een huiselijke sfeer.”

Passend bij je lijf    

Voor veel vrouwen is een decolleté met borsten die qua grootte, vorm en positie mooi bij hun lichaam passen, een grote wens. Zwangerschap, borstvoeding, zwaartekracht, grote gewichtsschommelingen en het ouder worden kunnen tot slappere, hangende borsten leiden met (te) weinig volume. Vrouwen met zeer grote borsten hebben vaak last van rugpijn en pijnlijke bhstriemen, en vrouwen met hele kleine borsten voelen zich soms minder vrouwelijk. Borstoperaties inclusief het na jaren verwisselen van borstprothese zijn, mits uitgevoerd door een expert plastisch chirurg zoals dr.Pirayesh,veilig en laten veel vrouwen zich weer happy in hun lijf voelen. 

Amsterdam Plastic Surgery
Advertentie

Borstlift met of zonder prothese (wissel) en met of zonder lichaamseigen vet (lipofilling) 

Bij slappere, afhangende borsten waarbij ook de tepelhof onder de borstplooi valtkan een borstlift uitkomst bieden om weer een jeugdigere borstvorm te krijgen met het juiste volume. Bij grotere afhangende borsten gebruikt drPirayesh een door hem verfijnde techniek uit Brazilië waarbij er meer volume en lift wordt gecreëerd door een inwendige bh te maken van lichaamseigen steunweefsel. Bij onvoldoende volume en dus verminderde projectie van de borsten kan hij gebruikmaken van lichaamseigen vet (lipofilling), een kleine prothese of een combinatie van deze technieken. Dr.Pirayesh maakt veel tijd vrij om uitgebreid aandacht te besteden aan jouw wensen en mogelijkheden. Het is immers zeer belangrijk om een weloverwogen keuze te maken.

Hieronder een greep uit vragen die mogelijk aan bod kunnen komen tijdens een uitvoerig consult met dr.Pirayesh:

 • Is een borstvergroting of juist een borstlift geschikter voor mij? 
 • Hoelang kan ik doorgaan met mijn huidige borstprothesen?
 • Wat zijn de verschillende mogelijkheden voor een borstlift?
 • Ik wil juist kleine(re) borsten behouden maar vind ze nu te slap. Wat nu?
 • Je leest zoveel over gevaren van siliconenprothesen.Wat houdt dat in voor mij?
 • Is lipofilling met eigen vet een (blijvende) oplossing voor mij?
 • Hoe maak ik de juiste keuze voor een plastisch chirurg en kliniek?

Voorkomen van problematische littekens bij operaties  

Elke operatie geeft een permanent litteken. Een goede plastisch chirurg zorgt ervoor dat de weefsels met zo min mogelijk schade worden behandeld en plaatst littekens dusdanig dat ze vrijwel onzichtbaar zijn na verloop van tijd. Incisies bij borstliften worden door drPirayesh vakkundig geplaatst rondom de tepel naar onderen en verder verhuld in de borstplooi. Ook bij ooglidcorrecties, faceen halsliften buikwandcorrecties zorgt drPirayesh ervoor dat littekens zo dun en onzichtbaar mogelijk zijn d.m.v. zijn verfijnde operatietechniek en de door hem ontwikkelde Scar Care’ nazorg.

Kies voor de beste kwaliteit & veiligheid   

Plastisch chirurgen hebbende juiste, jarenlange opleiding, ethische normen, handvaardigheid en expertise om het meest optimale en veilige resultaat te bereiken en kunnen een totaal pakket aan behandelingen en nazorg aanbieden. 

Waarom Amsterdam Plastic Surgery, Dr Pirayesh, Plastisch Chirurg 

 • 20 jaar plastische chirurgie ervaring Geneeskunde (Leiden) (cum laude) Algemene Chirurgie (Royal College of Surgeons London) Plastische Chirurgie (USA, Engeland, België, Nederland, Brazilië)
 • Docent esthetische congressen: Amsterdam, Monaco, Parijs, Londen, Bangkok, Moskou
 • Director CFA Amsterdam: International Course on Facial Aesthetics & Injectables
 • Ex-Bestuurslid Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC)
 • Voorzitter Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC)
 • Eigenaar Amsterdam Plastic Surgery (ISO 9001 keurmerk)
 • Mede-uitvinder Kunsthuid Glyaderm