DE FAVORIETEN VAN… CHEYENNE HORBACH

door | feb 8, 2024

In ‘De favorieten van…’ laten buurtbewoners, BN’ers, ondernemers en onze eigen redacteuren weten waar je die ene lekkere croissant haalt, in welke bar zij het liefst hangen of waar zij gegarandeerd een feestelijke outfit scoren. Deze week de beurt aan Cheyenne Horbach, stagiaire bij Zuid-Media!

 

Al drie jaar lang mag ik Amsterdam mijn thuis noemen, en er is geen enkele plek die zo vertrouwd en warm voelt als Amsterdam-Zuid. Het begon in de Jan Luijkenstraat waar ik met veel plezier mijn studie volg aan The New School, wat zich snel heeft ontpopt tot een soort tweede thuis. Vervolgens kwam ik terecht bij het knusse kantoor van ZUID Media op de Emmalaan, waar ik tijdens mijn stage niet alleen veel heb geleerd over Zuid, maar ook over mezelf. Terwijl ik nog steeds nieuwe pareltjes ontdek, blijven mijn favorieten onveranderd! Amsterdam-Zuid, met al z’n charme, heeft een speciaal plekje in mijn hart veroverd.”

 

Cheyenne Horbach
Advertentie
Coffee District

COFFEE DISTRICT

Als student aan The New School ben ik omringd door de leukste koffiezaakjes om naar toe te gaan in de pauze. Maar Coffee District is wel echt mijn favoriet. Buiten de heerlijke koffie, ga ik er stiekem voornamelijk naartoe voor het bananenbrood. Ik ken geen andere plek waar ze die lekkerder maken dan om de hoek van mijn school.

 

SANDRO

Als een jarenlange fan van dit geweldige merk, kom ik dan ook graag regelmatig een kijkje nemen bij hun vestiging in de P.C. Hooftstraat. De collecties van Sandro blijven me dusdanig verrassen dat ik er zelfs vlinders van in mijn buik krijg! Vaak blijft het wel gewoon bij windowshopping hoor!

CORE40

Vorig jaar maakte ik voor het eerst kennis met reformer pilates bij CORE40. Sindsdien is deze vorm van fitness niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik merkte dat niet alleen mijn fysieke vaardigheid maar ook mijn mentale welzijn vooruitging. Ik voel me steeds sterker en meer in balans!

 

KOOY’S DELI

Voor de lekkerste belegde broodjes to-go ga ik altijd naar Kooy’s Deli. Dit is een klein zaakje dat ik heb ontdekt tijdens mijn stage bij ZUID Media. Op een werkdag kan ik er echt al naar uitkijken om hier een broodje grillworst met truffelmayonaise te halen.

 

FACE AND BODY BOUTIQUE

Bij deze kliniek ben ik regelmatig te vinden voor huidbehandelingen. Ze hebben ongelofelijk veel kennis over de huid en het is er altijd gezellig. De meiden die er werken zijn super vriendelijk waardoor ik mij daar heel erg thuisvoel. Ik ga er iedere keer met veel enthousiasme heen voor de beste behandelingen en adviezen!

Face and Body Boutique