FESTIVALS IN ZUID

door | jul 8, 2024

Amsterdam-Zuid barst deze zomer los, want met de leukste festivals hoef jij je geen moment te vervelen! Van muziekfestivals in het Amsterdamse Bos tot openluchttheater in het Vondelpark, er is altijd wel iets te beleven. 

 

5 T/M 7 JULI
FESTIVAL TREK – Amstelpark – gratis toegang
Het Amstelpark wordt een weekend lang omgetoverd tot een gezellig openluchtrestaurant, waar je kunt genieten van heerlijk eten en verrassend entertainment van onder andere jonge theatermakers.

12 & 13 JULI
DE AMSTERDAMSE ZOMER – Olympisch Stadion – Vanaf € 78
De Amsterdamse Zomer is terug met een reeks aan talent van Hollandse bodem! Zing mee met de grootste artiesten, zoals André Hazes, Emma Heesters en Gerard Joling, op één van de meest iconische plekken van Amsterdam-Zuid.

13 JULI
VUNZIGE DEUNTJES – Amsterdamse Bos – Vanaf € 66
Kom naar Vunzige Deuntjes Festival en beleef de beste hiphop, R&B, dancehall, afro en amapiano!

 

 

 

 

 

Vunzige Deuntjes
Advertentie
Dekmantel

T/M 31 AUGUSTUS
VRIENDENLOTERIJ ZOMERCONCERTEN – Concertgebouw – Vanaf € 12
In juli en augustus zijn er meer dan tachtig concerten in het Concertgebouw tijdens de Vriendenloterij Zomerconcerten. Muziek uit alle windstreken, voor jong en oud, variërend van klassiek en jazz tot pop en filmmuziek!

2 T/M 4 AUGUSTUS
DEKMANTEL FESTIVAL – Amsterdamse Bos – Vanaf € 75
De voetjes kunnen weer van de vloer tijdens het internationaal geroemde Dekmantel Festival! Laat je verrassen door creatieve nieuwe acts van de dj’s en geniet van dit vooruitstrevende festival in de bosrijke omgeving van het Amsterdamse Bos.

T/M 28 JULI
VONDELPARK OPENLUCHTTHEATER – Vondelpark – gratis toegang
Het Vondelpark Openluchttheater biedt ook deze zomer 150 gratis optredens. Van jong talent tot bekende artiesten en van comedy tot popmuziek: er is voor ieder wat wils!

16 AUGUSTUS T/M 1 SEPTEMBER
DE PARADE – Martin Luther Kingpark – Vanaf € 10,50
Theaterfestival de Parade komt zoals gewoonlijk weer naar Amsterdam! Geniet van tientallen unieke theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen in het stadspark. En het leuke is: veel voorstellingen zijn exclusief voor De Parade gemaakt!