ZIEN! DIT IS DE NIEUWE ROLEX-BOETIEK VAN HOUSE OF GASSAN

door | jul 1, 2024

Walnoothout, bronskleurig messing en een overvloed aan licht. De Rolex-boetiek in HOUSE of GASSAN is na een flinke verbouwing weer geopend en is tot in de puntjes afgewerkt. De ruimte straalt klasse, uitmuntendheid en perfectie uit – precies wat je van Rolex mag verwachten.

 

HET BESTE VAN HET BESTE

Ontworpen en ingericht in nauwe samenwerking met Rolex- architecten, nodigt de boetiek uit tot dialoog en ontdekking. Je vindt hier zowel nieuwe als authentieke pre-owned Rolex-horloges, gepresenteerd in een verfijnde ambiance. De beste vakmensen zijn opgetrommeld om de decoratieve elementen, meubels en voorwerpen te realiseren. Want, net als bij Rolex-horloges, is het hart van deze creatie de hand van de ambachtsman. Bovendien heeft het horloge zelfs als inspiratiebron gediend, zo is het iconische geribbelde patroon op de bezel van sommige classic-horloges terug te vinden in het motief op het houten meubilair in de winkel.

gassan
Advertentie
gassan

TIJDLOOS EN UITMUNTEND
David Bijlsma, Chief Commercial Officer van Gassan, vertelt trots: “We vertegenwoordigen Rolex al jaren in Amsterdam en we zijn er trots op dat we de aanwezigheid van het merk in Nederland kunnen versterken met behoud van de hoogste kwaliteit en service. HOUSE of GASSAN toont modellen die symbool staan voor tijdloosheid en uitmuntendheid. We kijken ernaar uit om onze klanten te blijven voorzien van de mogelijkheid om producten met vertrouwen te ontdekken en aan te schaffen, terwijl ze onze ongeëvenaarde expertise en uitmuntendheid ervaren.”

Benieuwd naar de vernieuwde Rolex-boetiek? Kom langs bij HOUSE of GASSAN en ervaar het zelf!