GASSAN VIERT CHINEES NIEUWJAAR

door | mrt 1, 2024

“Gong Xi Fa Cai!” oftewel: “Gelukkig nieuwjaar!” Het Chinees Nieuwjaar is een absoluut hoogtepunt op de Chinese kalender en wordt wereldwijd gevierd. Zo ook traditiegetrouw door GASSAN in samenwerking met de Yip Group in hartje centrum, waar op grandioze wijze het ‘Jaar van de Draak’ werd ingeluid. Het was een avond vol amusement, culinaire verwondering en spectaculaire vuurwerkshows.


JAAR VAN DE DRAAK
Waar in Nederland de jaarwisseling alweer even achter ons ligt, vindt het Chinees Nieuwjaar altijd tussen begin januari en eind februari plaats. Het is een viering vol prachtige tradities en betekenisvolle symboliek. Zo wordt De Draak, het enige mythische wezen in de Chinese dierenriem, geassocieerd met voorspoed, succes, kracht en moed.

 

 

Gassan
Advertentie
Gassan

DAMVIERING
De prachtige winkel GASSAN Dam Square was het decor van de viering, waar de gasten niet alleen culinair in de watten werden gelegd door Ron Gastrobar, maar ook met betoverende traditionele drakendansen. Als kers op de taart was er een spectaculaire vuurwerkshow op de Dam, die de avond nog feestelijker maakte.

 

LUCKY DRAW
Een hoogtepunt was de Lucky Draw, waarbij gelukkige gasten kans maakten op exclusieve prijzen. Bij vertrek werden de genodigden verrast met een speciale goodiebag, gevuld met chopsticks en Gigi by GASSAN fortune cookies. Bovendien maakten de gasten via de wensenbriefjes in de fortune cookies kans op een Gigi by GASSAN juweel. Een extra vleugje geluk om het nieuwe jaar mee te beginnen! Deze woning vind je op de begane grond van The Glass House Amsterdam, vernoemd naar de beroemde ontmoetingsplaats van Amerikaanse kunstenaars in New Canaan. Een prachtig pand met veel licht en ruimte.