GRAND HOTEL DES BAINS KEMPINSKI: MONDAIN RETRAITE OORD IN ST. MORITZ

door | apr 1, 2024

Terwijl de sneeuw smelt en de temperaturen stijgen, maakt ons hart een sprongetje bij de gedachte aan het komende zomerseizoen. Met prachtige meren, culinaire verrassingen en schitterende berglandschappen in gedachten, hebben wij alvast de perfecte zomerbestemming met allure voor jou uitgestippeld.

ENGADIN ST. MORTIZ: ‘FEESTZAAL VAN DE ALPEN’

Met zijn schitterende rivieren, bergen, adembenemende natuur en kristalheldere meren wordt Engadin ook wel de ‘feestzaal van de Alpen’ genoemd. Het is een plek die je gewoon moet ervaren. Hier ligt ook de hoofdstad, St. Moritz, de plek waar de internationale jetset verblijft. Kun je je al inbeelden dat langs de bospaden wandelt terwijl de besneeuwde bergtoppen op de achtergrond prijken? Als je daarnaast op zoek bent naar levendigheid, ontspanning en culinaire hotspots, dan is St. Moritz the place to be.

“Na een heerlijke dag wandelen met Kaiserwetter kan je eerst even bijkomen in de tuin van Grand Hotel Des Bains Kempinski.”

Kempinski
Advertentie
kempinski

OP EN TOP GENIETEN
Na een dag vol bergavonturen is er geen betere plek om te ontspannen dan in het Grand Hotel des Bains Kempinski. Dit luxe vijfsterrenhotel straalt elegantie uit in elk detail. Van marmeren vloeren tot prachtige kroonluchters en verfijnde meubels. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 19e eeuw, biedt het hotel een harmonieuze mix van klassieke charme en moderne luxe. Met maar liefst 2800 vierkante meter aan wellnessfaciliteiten, is Grand Hotel des Bains bij uitstek de plek voor zowel een actieve als ontspannen vakantie. Na een heerlijke wandeltocht stap je binnen no-time in een oase van rust, waar je kunt genieten van massages, gezichtsbehandelingen of de zwembaden.

WERKEN AAN JE WELZIJN
Boost je welzijn deze zomer met de Bio Harmonizing Retraite bij het Grand Hotel des Bains Kempinski St. Moritz. Te midden van de serene schoonheid van de Zwitserse Alpen, waar de frisse berglucht en de therapeutische Mauritius Springs het decor vormen voor deze retraite,staat je een unieke ervaring te wachten. Aan de hand van een DNA-analyse, uitgevoerd door Dr. Zeuke, wordt een op maat gemaakt wellness-programma uitgestippeld. Denk aan alpine massages, Zwitserse gezichstbehandelingen en begeleide workouts en hikes langs de pittoreske landschappen. Kortom, dit bekroonde retraite onder begeleiding van deskundige Dr. Alexander Zeuke en de bekende biohacking-expert Silvena Rowe is speciaal ontworpen om zowel jouw lichaam als geest nieuw leven in te blazen.

Zo wordt een sterke nadruk gelegd op activiteiten die bijdragen aan je mentale welzijn en de optimalisatie van je slaap. Neem bijvoorbeeld deel aan seminars begeleid door Dr. Zeuke over ziektepreventie en het reguleren van stress management. Tevens is Dr. Zeuke het medische aanspreekpunt tijdens je verblijf en houdt hij toezicht op de evaluaties van DNA-tests in samenwerking met geaccrediteerde laboratoria.

 

 De ervaring houdt niet op bij wellness alleen! Laat je verwennen door heerlijke maaltijden samengesteld door chef-kok Silvena Rowe, wiens expertise in bio-hacking een combinatie van gezonde voeding en genot belooft. Van kooklessen en mocktailproeverijen, tot het vergaren van inzichten en kennis op het gebied voeding en gezondheid, tijdens de retraite komt alles voor een vitaal leven aan bod.

 Waar wacht je nog op? Bezoek het exclusieve toevluchtsoord van St. Moritz en begin aan een unieke holistische transformatie, waar wetenschap en natuur elkaar ontmoeten om je gezondheid en vitaliteit te optimaliseren.

 

 

 

 

GRAND HOTEL DES BAINS KEMPINSKI

Via Mezdi 27, 7500, ST.Moritz Switserland

041 818 38 38 38

Info.stmoritz@kempinski.com

www.kempinski.com

 

 

 

 

 

 

Kempinski