LEUKSTE VALENTIJNSACTIVITEITEN IN ZUID!

door | jan 25, 2024

love

Op 14 februari staat Amsterdam-Zuid weer volledig in het teken van de liefde! Wat ga jij doen deze Valentijnsdag? Wij tippen je de meest romantische activiteiten om samen met je lover te doen. 

 

VALENTINE LOVE EVENT bij Kunsthuis Amsterdam

Het weekend van 10 en 11 februari staat bij Kunsthuis Amsterdam volledig in het teken van de liefde. Tijdens de opening van de ‘Valentine Love Event’ worden niet alleen bijzondere werken tentoongesteld waarin de liefde centraal staat, maar kun je ook een permanente liefdesherinnering op jouw lijf laten graveren…

 

VALENTINE CLASSICS AT THE MOVIES in Het Concertgebouw

Zwijmel weg bij de meest romantische klassieke stukken uit bekende films door het Olten Philharmonic Orchestra onder leiding van Murat Cem Orhan. Laat je verrassen tijdens een avond vol liefde en betovering.

 

love
Advertentie
hasta la vista

HEART tour door Stedelijk Museum

Volg samen met je date een romantische tour door het Stedelijk Museum en leer elkaar op een andere manier kennen! Met spannende vragen, bijzondere kunst en uitdagende opdrachten wordt dit een date om nooit te vergeten!

Romantisch overnachten in Amsterdam-Zuid

Er zijn er natuurlijk genoeg hotels in Zuid waar je een romantische nacht kan beleven. Wij hebben alle bijzondere hotels uit Zuid op een rij gezet!

‘Love above the clouds’ bij LuminAir

Stijg boven Amsterdam uit bij LuminAir en beleef een onvergetelijke avond. Met sharing is caring in gedachte geniet je van een cocktail voor twee, een symfonie van smaken en een Valentines themed photobooth.

Hasta La Vista, Baby

Beleef romantiek op grote hoogte. Op de 19e verdieping van het hotel INNSiDE by Melia in Amsterdam waan jij je in de wolken onder het genot van Spaanse hapjes en drankjes. Cheers op de liefde!

.

Kafé Kontrast

Een culinaire samensmelting van Zweden en Indonesië vind je bij Kafé Kontrast in Amsterdam. A match made in heaven, als je het ons vraagt. Of je nu komt voor de all-day brunch, gezellig aperitief of een meergangendiner met je loved-one, er is voor ieder wat wils.

NENI

Bij NENI Amsterdam vier je de liefde met het Valentines Balagan Menu van vier gangen. Vanuit het ruim opgezette restaurant heb je een prachtig uitzicht op de koepeloven, die speciaal wordt gebruikt voor het bereiden van jouw heerlijke vis- en groentegerechten. Bij NENI Amsterdam begrijpen ze dat liefde door de maag gaat!

KAIA

In dit Grieks geïnspireerde restaurant komt de liefde voor eten op hoog niveau tot leven. Tijdens het viergangen Valentijns arrangement (inclusief bubbels!) geniet je van een avond vol gastronomische verrassingen. Dus snel naar deze hidden gem aan het Amsterdamse Europaplein.

 

 

neni<br />