DIT IS ER TE DOEN TIJDENS DE MASTERCARD HOTELNACHT 2023

door | jan 12, 2023

Heb jij al een Mastercard Hotelnacht ticket weten te bemachtigen? Want deze mini-vakantie in eigen stad wil je echt niet missen! Op 14 en 15 januari openen verschillende Amsterdamse hotels hun deuren voor locals en organiseren zij de allerleukste feestjes en activiteiten. 

Omakase Experience Hotel Okura

14 januari 18:00-20:00 / 20:30-22:30

Ervaar een unieke Omakase-beleving met Michelinsterrenchef Masanori Tomikawa. De executive chef van Yamazato en Sazanka zal een exclusieve preview geven van de nieuwe Yamazato Contour die in februari van start gaat. De sneak preview prijs is €195,- per persoon exclusief dranken. 

 

Hotelnacht
TAIKO BAR

Conservatorium x Café Nol

14 januari 20:00-00:00

Tijdense de Mastercard Hotelnacht gaat Het Conservatorium Hotel een unieke samenwerking aan met het beroemdste café van de Jordaan: Café Nol! De bekende Taiko Bar in het hotel wordt omgetoverd tot een echte Amsterdamse Kroeg. Geniet van frikandel met groene curry en kaviaar en hun geroemde kaassoufflé met zwarte truffel gepresenteerd door chef-kok Schilo van Coevorden, terwijl een volkszanger alle oud-Hollandse hits voor je zingt.

 

Advertentie

Picture Perfect Penthouse Suite

14 januari 14:00-18:00

Nhow presenteer samen met Upside Down Museum en Our House Museum: The Ultimate nhow Experience! Beleef een avond vol onverwachte wendingen in de zeer exclusieve Penthouse Suite van nhow Amsterdam Rai. Ontdek het uitzicht vanaf de 22e verdieping, dans op de beats van de DJ, word verrast door bodypainters en lach op de gekste fotomomenten! Voor €10,- per persoon verzorgt Nhow ook nog eens heerlijke bottomless food en drinks.

Nhow Exploration of the Oriental

14 januari 18:00-20:00

Na het bezoek aan de Picture Perfect Penthouse Suite volgt een avond in het prachtige restaurant op de 17e verdieping. Hier ga je op reis langs verschillende culturen. Van een Tonijn Tataki, Beef en King Bolete tot een Choco Loco. Het gehele menu kost €42,50 per persoon exclusief dranken.

 

 

nhow
Gassan

Vip-Tour Gassan Diamonds

15 januari 10:00-17:00

Het high-end diamantenmerk Gassan Diamonds biedt een unieke ervaring aan in hun diamantslijperij, gebouwd in 1879. Het merk Gassan vertegenwoordigd al meer dan 75 jaar vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Terwijl je diamantslijpers hun ambacht ziet uitoefenen, vertellen deskundige gidsen je alles over diamanten en de kunst van het slijpen onder het genot van een glas champagne!