MEDIA = TEAMWORK

door | apr 8, 2024

Als uitgever van deze prachtige maandelijkse wijkglossy – al sinds 2009 – sta je er niet alleen voor. Dat kan ook niet, want het is echt onvoorstelbaar veel werk om maandelijks zo’n magazine te produceren (vraag het aan onze Roos!). Van het opzetten van een paginaplanning tot het regelen van interviews, en van advertenties verkopen tot ervoor zorgen dat de magazines door geheel Amsterdam-Zuid te vinden zijn.

Gelukkig heb ik altijd kunnen leunen op – en genieten van – een team van professionals, fijne leveranciers, toffe wijkambassadeurs en even zo fijne klanten. En ze zijn bovenal loyaal. Zo werken Tatum en Sabine al sinds het begin mee aan ZOZ, hebben we onlangs spontaan een borrel gehad op initiatief van oud-collega Marleen en is Odette al bijna twaalf jaar werkzaam bij ZUID Media.

Over loyaliteit gesproken, dan kunnen we ook zeker Kroonenberg benoemen. Sinds jaar en dag zijn zij met Gelderlandplein partner bij onze media voor Amsterdam-Zuid. In deze editie besteden we dan ook speciale aandacht aan deze parel van Lesley Bamberger op de grens van de Zuidas en Buitenveldert. Overigens woont onze recente aanwinst op de redactie, Toy Travis, daar ook vlakbij – voor haar een thuiswedstrijd, al is per definitie heel Zuid haar thuis.

Laten we snel het voorjaar omarmen en genieten met je team, of je team nu thuis, in de kroeg, op school of op kantoor is. Santé!

Bob Oostelbos
Uitgever

Bob
Advertentie