HET NIEUWE GEZICHT VAN MIELE EXPERIENCE AMSTERDAM

door | mrt 1, 2024

Al generaties lang is Miele een begrip op het gebied van de nieuwste innovaties in huishoudelijk design. Met hun onuitputtelijke drang naar vernieuwing en verbetering, hebben ze de afgelopen 125 jaar het leven van talloze gezinnen verrijkt. Met het Miele Experience Center gaan ze daar zelfs nog een stapje verder in. Op de Van Baerlestraat staat een deskundig team paraat om je te voorzien van het beste advies en alle ins en outs wat betreft koken, wassen, drogen en stomen. Wij spraken de attente store manager Stijn Dua die vanaf maart het nieuwe gezicht is van de – naar eigen zeggen – huiskamer van Amsterdam-Zuid, waar de deur altijd voor je openstaat!

 

WARE BELEVING
Miele Experience Center biedt een informele en gastvrije omgeving om alles te verkennen wat Miele te bieden heeft. “Het is echt een beleving, je kunt hier alles testen en uitproberen. Benieuwd naar de gloednieuwe Duoflex steelstofzuiger? Onderwerp ‘m in de winkel aan een grondige test!” Grote kans dat je bij binnenkomst niet alleen een bakje steengoede koffie krijgt, maar ook iets lekkers uit eigen keuken. “Drie dagen per week is er een chef aanwezig die je alles kan vertellen én laten ervaren op het gebied van keukenapparatuur. Handig als je op zoekt bent naar benodigdheden voor in je nieuwe keuken of juist meer te weten wilt komen over de functionaliteiten van je eigen Miele apparatuur. Daarnaast geven we ook regelmatig demonstraties en workshops, waarbij je een kijkje in de keuken krijgt en het resultaat natuurlijk ook kunt proeven.”

HET JUISTE ADVIES

Gedegen advies staat bij Miele centraal. “We zetten de consument in hun ondergoed. Niet letterlijk natuur- lijk, maar we doorgronden exact waar de behoefte ligt. Welke materialen dragen ze veel, hoe groot is hun gezin, waar hechten ze waarde aan? We zoeken precies uit wat zij belangrijk vinden en daar nemen we echt de tijd voor. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en voor ons is het cruciaal dat de consument met het juiste product of advies de deur uitgaat. We hechten veel waarde aan open en eerlijk advies. Alleen op die manier kunnen we de kwaliteit bieden waar Miele bekend om staat.”

Miele
Advertentie
Miele

DUURZAME PRODUCTEN
Waar het 125 jaar geleden allemaal begon met een melkmachine, heeft het familiebedrijf zich door de jaren heen bewezen als dé pionier voor huishoudelijke oplossingen. “De wasmachine was één van de grondleggers waarin we groot zijn geworden. Als je kijkt naar de levensduur, staat Miele bovenaan. Buiten dat de apparaten lang meegaan, zijn ze ook lange tijd te repareren. Tot vijftien jaar na einde productie van een toestel houdt Miele de onderdelen op voorraad om te repareren. Miele is premium van begin tot einde.”

 

MULTIFUNCTIONEEL
Zelf kookt Stijn het liefst een traybake in de luxe combi- stoomoven. “Dat is een ovenschotel met allerlei groenten door elkaar. De stoomoven is heel multifunctioneel, je kunt ermee bakken, braden en stomen. Dat is ook nog eens een hele gezonde manier van bereiden, want alle vitaminen en mineralen blijven behouden. Daarnaast is de smaak heel krachtig en puur. Bovendien is de zelfreinigende functie fantastisch, een oven schoonmaken was nog nooit zo leuk! Mijn ultieme tip: verwarm je gastendoekjes in de stoomoven. Een perfecte start voor een lekker diner met vrienden.”

Miele bestaat dit jaar 125 jaar. Dat vieren ze graag samen met jou! Zo zijn er door het jaar heen tal van aanbiedingen en komt Miele met jubileum edities van verschillende producten. Kom langs en ontdek de feestelijke aanbiedingen.