TIPS & FAVE’S VAN NEDERLANDS HOCKEYSTER MARIA VERSCHOOR

door | jan 4, 2024

ter haar

Ze is Europees-, Wereld- en Olympisch kampioen, speelt in het Nederlands team én het eerste van AH&BC. Tophockeyster Maria Verschoor weet met een studie psychologie on the side als geen ander hoe je meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht moet houden. En daarvoor is een gezonde leefstijlkey. Met ons deelt ze haar tips en fave’s die ervoor zorgen dat zij zich van binnen en buiten sterk en vitaal voelt! 

 

ter haar
Advertentie
ter haar

1. “Door rust te pakken. Na periodes met veel drukte, hockeytrainingen of mensen om mij heen probeer ik me-timemomenten te pakken. Ik zoek de rust op door bijvoorbeeld de natuur in te gaan.”

 

2.“Ik breng regelmatig een avond in de week door zonder telefoon of tv/serie. Dan lees ik een boek of rommel wat in huis en ga vroeg slapen.”

 

3.“Yoga en pilates in de ochtend, het liefst direct als je wakker wordt. Een beter begin van de dag bestaat niet!”

 

4.“Voor mij werkt het om periodes minder koffie te drinken of even helemaal geen koffie tegen een gehaast en gestrest gevoel.”

 

5.“Een open deur, maar gezonde voeding. Ik hou ervan om goed voor mijn lichaam te zorgen en gezond te eten, daardoor voel ik mij ook mentaal lekker.”