DIT IS ER TE DOEN OP VALENTIJNSDAG!

door | feb 4, 2023

Op 14 februari staat Amsterdam-Zuid weer volledig in het teken van de liefde! Wat ga jij doen deze Valentijnsdag? Wij tippen je de meest romantische activiteiten om samen met je lover te doen. 

 

Mondi x Roue valentijnseditie

Restaurant Mondi in The College Hotel viert op de avond van 14 februari de liefde! Samen met comedian en de host van de avond Roue Verveer geniet je van een viergangen dinershow. Dit wordt een avond vol muziek, gelach en lots of love! 

 

 

Mondi
Izakaya

Een compleet avondje uit bij Izakaya Asian kitchen & bar

Of je nu al lang en breed in een relatie zit, net een nieuwe vlam hebt of graag iets leuks doet met je crush; bij Izakaya beleef je met elk gezelschap een bruisende avond! Het restaurant heeft voor jou en je geliefde een speciale cocktail en dessert op het menu staan, waar je samen van kan genieten!

 

HEART tour door Stedelijk Museum

Volg samen met je date een romantische tour door het Stedelijk Museum en leer elkaar op een andere manier kennen! Met spannende vragen, bijzondere kunst en uitdagende opdrachten wordt dit een date om nooit te vergeten!

 

Advertentie

Een onvergetelijke Valentijnsnacht in het Conservatorium Hotel

Boek een speciale valentijnsnacht in het romantische Conservatorium Hotel. Overnacht in een van de luxueuze kamers versierd met rozenblaadjes en geniet bij aankomst van champagne. Word wakker in het prachtige Museumkwartier met een champagne-ontbijt voor twee voordat je geniet van een ontspannende duomassage bij Akasha Spa. Mochten jullie echt niet naar huis willen, kunnen jullie de dag afsluiten met een Valentijnsdiner in de geroemde Aziatische restaurant van Schilo van Coevorden.

Romantisch overnachten in Amsterdam-Zuid

Naast het Conservatorium zijn er natuurlijk genoeg andere hotels in Zuid waar je een romantische nacht kan beleven. Wij hebben alle bijzondere hotels uit Zuid op een rij gezet!

Conservatorium
Nela

Een speciaal valentijnsmenu bij NELA Amsterdam

Geniet van geweldig eten en drinken in de internationale setting van Nela. Met een speciaal valentijnsmenu beleef je hier een onvergetelijke avond midden in The Valley!

 

Muzikale romantiek in Het Concertgebouw

Zwijmel weg op Valentijnsdag bij de mooiste filmmuziek in Het Concertgebouw. Het Sinfonieorchester Aachen, sopraan Jana Degebrodt en dirigent Nic Raine met stukken uit Amélie, West Side Story en heel veel meer.

Samen delen bij De Joffers 

Échte liefde is… samen van elkaars eten proeven! Sharing is caring, toch? Vier de liefde daarom bij de Joffers! De Joffers heeft speciaal voor deze dag een valentijnsmenu samengesteld. Met jouw Valentijn begin je de lunch met een aperitiefje, volgt er een keuze uit verschillende soepjes en brioche broodjes en wordt de lunch afgesloten met een Affogato.  

Brasserie de joffers