12X RELAXTE WERKPLEKKEN IN ZUID

door | okt 3, 2021

Tussen meerdere afspraken in of wanneer je kantoor weleens zat bent, is het fijn als je ergens een plek weet waar je onverstoord je laptop open kunt klappen. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat het soms best een zoektocht kan zijn naar een fijne spot! In dit artikel tippen we je met 11 werkplekken in Zuid voor als je on the move bent.

 

NO RULES – MARIE HEINEKENPLEIN 5-8

No Rules

Restaurant No Rules staat bekend om haar concept ‘not another pizzaria’. Naast dat je hier heerlijk kunt borrelen en dineren in de avonden, kun je sinds kort ook prima bij No Rules aanschuiven om geconcentreerd te werken. Van 12.00 tot 18.00 uur is het restaurant open als working space. Hoe relax? Op vrijdags blijf je er dus gewoon plakken voor de VrijMiBo! Of nou ja, voor de diehards: op iedere andere dag kan dat natuurlijk ook…

 

 

WEWORK – STRAWINSKYLAAN 4117

Beeld: WeWork

De naam zegt het al: bij WeWork wordt er gewerkt. Huur je eigen bureau of kantoor in het bruisende hart van de zakelijke Zuidas en maak hier tussen alle andere harde werkers korte metten met die veel te lange to-do list.

 

TONNIE & CO – VRIJHEIDSLAAN 43
In de prachtige Rivierenbuurt gelegen is daar: Tonnie & Co, jouw reddende engel in geval van werknood. Neem plaats in de huiselijk-ingerichte winkel, bestel een kop koffie en klaar die klus die al zo lang op je stond te wachten!

 

DE STADSKANTINE – VAN WOUSTRAAT 120
De Stadskantine is een ideale plek om met je laptop te vertoeven. Dit, in combinatie met een goede cappuccino en een vers ontbijtje of lunch zorgt gegarandeerd voor een productieve dagbesteding!

 

COFFEE & COCONUTS – CEINTUURBAAN 282-284

Beeld: Coffee & Coconuts

In het pand van een voormalige bioscoop bevindt zich Coffee & Coconuts, een plek waar je de hele dag door welkom bent om plaats te nemen en gedaan te krijgen wat je nog gedaan moet krijgen. Natuurlijk moet de balans work en pleasure in verhouding blijven en kun je hier naast het harde werken ook genieten van het lekkers op de uitgebreide menukaart.

 

SPACES – BARBARA STROZZILAAN 101
Spaces biedt de mogelijkheid om kantoorruimtes op maat in een energieke omgeving te huren. Van flexibele werkplekken tot eigen ruimtes en plekken om te vergaderen: voor iedere ondernemer wat wils. Kijk op de site voor meer informatie om jouw plek vast te leggen!

 

HUTSPOT – VAN WOUSTRAAT 4
Op de bovenverdieping van Hutspot kun je goed terecht voor een middag arbeidsmeters maken, maar de kans dat je hier uiteindelijk werkt is eerlijk gezegd redelijk klein! In deze enorme concept store zijn er namelijk allerlei hebbedingetjes te vinden waar je sowieso even doorheen wil snuffelen.

 

CIRCL – GUSTAV MAHLERLAAN 1B

Beeld: Circl

Pure smaken gemaakt van lokale en duurzame producten, een fijne ambiance en een relaxte omgeving leiden sowieso tot goede resultaten. Bij Circl kun je overdag terecht voor heerlijke theesoorten en beloon je het harde werken aan het einde van de dag met een frisse cocktail.

 

STROOM – FERDINAND BOLSTRAAT 151
Bij STROOM kun jij zeven dagen in de week terecht om in alle rust te studeren of een goed boek te lezen. Hierbij mag je uiteraard gebruik maken van de gratis WiFi. Ook schotelen ze je hier met liefde een heerlijk maaltje voor, zodat jij je kunt blijven focussen.

 

JEFFERSON BAR BRASSERIE – VLIEGTUIGSTRAAT 16-18

Beeld: Jefferson

Jefferson is helemaal ingericht naar de behoeften van de werkende gast. Denk aan stroompunten aan elke tafel, gratis WiFi, business-lunches én bovendien attente bediening: wat heb je nog meer nodig tijdens een werkdag?! Oh, en aan het einde van je werkdag kun je hier heerlijk bijven plakken voor een borrelen met vrienden of collega’s.

 

LEESCAFÉ MALING – ROELOF HARTPLEIN 430
Leescafé Maling bevindt zich in de openbare bibliotheek, wat betekent dat er verplichte stilte is! Heerlijk werken in complete stilte met wifi voor een klein prijsje, omgeven door andere werkende mensen.

 

WICKED GROUNDS – VERSCHILLENDE LOCATIES IN ZUID
In de creatieve ruimtes en vergaderzalen van Wicked Grounds krijgen creatieve geesten de ruimte om zich te ontwikkelen en werkrelaties de kans om zich te ontplooien. Check voor de beschikbaarheid van hun locaties even de website!

 

Tekst: Lisa Kroesen & Jeffrey Struijk