WINE SO EASY

door | feb 8, 2024

Stel je voor dat de wereld van wijnen niet langer een elitesport is en dat het kiezen ervan helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Dan ben je bij Wine so Easy op de perfecte plek! Ozan Imamoglu, de gepassioneerde wijnliefhebber en eigenaar, heeft maar één missie: het intimiderende gevoel in wijnwinkels wegnemen!

 

WEG KEUZESTRESS
Bij Wine so Easy begrijpen ze als geen ander dat het knap lastig kan zijn om erachter te komen wat je lekker vindt. “Onze unieke benadering categoriseert wijnen op basis van smaakprofielen, met duidelijke beschrijvingen en kernwoorden voor elke klasse. Een eenvoudige online smaaktest op onze website helpt je jouw persoonlijke voorkeur te onthullen, waardoor het kiezen van een wijn een fluitje van een cent wordt,” aldus Ozan.

 

 

 

Wine So Easy
Advertentie
Wine So Easy - wijnboetiek

GENIETEN EN ONTDEKKEN
Wine so Easy heeft een unieke selectie samengesteld met wijnen uit verschillende regio’s die passen bij elke smaak

en voorkeur. Extra leuk: in het weekend kun je proeven van een aantal open flessen voordat je besluit. Geen verplichtingen, alleen maar genieten en ontdekken.

 

EASY DOES It
En dat is nog niet alles! Wine so Easy brengt ook voor restaurateurs vernieuwing qua presentatie van hun wijnkaarten. Door middel van de classificatie wordt het voor gasten eenvoudiger gemaakt om te kiezen, waardoor ze een win-win situatie creëren voor zowel restaurants als gasten. Kortom, bij Wine So Easy gaat het om het vinden van jouw smaak en het aanschaffen van waardevolle wijnen op een eenvoudige manier. Dat is het verschil dat Wine so Easy maakt!

Ga naar winesoeasy.com en doe de smaaktest!