ZO VERRAS JIJ JE VALENTIJN ÉCHT!

door | feb 8, 2023

Tijdens Valentijnsdag zetten we onze geliefde graag extra in het zonnetje! Wil jij je valentijn écht verrassen? Met onze romantische gift guide helpen we je opweg naar het perfecte valentijnscadeau waardoor je geliefde nóg meer van je zal houden! 

Love Boost Mist – 100ml – €25 

Skin Cosmetics | Van Baerlestraat 

Deze Love Boost mist van Aime creëert een sensuele en intieme ambiance in de ruimte, doordat de formule de zintuigen stimuleert en het gevoel van plezier en liefde bevordert. Zo bevat de room spray de frisse geur van zonnige bloemen, romig sandelhout en witte musk. Wat wil je nog meer?

Love Boost Mist
Cosmetic bundle

Cosmetic bundle – €120 

de Bijenkorf | Dam 

Sophia Mae zal je verbazen, verrukken en amuseren met exclusieve producten die, zoals Monica Geuze het zegt “De muze in jou kracht geven”. Nu kun je haar meest geliefde producten in één keer in handen hebben en meteen een plek geven om ze op te slaan. Je klaarmaken is nog nooit zo leuk geweest met de Cosmetic Bundle aan je zijde! 

 

Special Moët & Chandon Love – €86,95 

Spataro | Cornelis Schuytstraat 

Uitingen van liefde, tijden om te vieren en momenten waarvan we hopen dat ze voor altijd zullen duren. Het hele jaar door geeft ons leven verschillende redenen om het moment te markeren met een fles Moët & Chandon. Met deze liefdeseditie en de verukkelijke chocolade van Spataro creëer je een betekenisvolle gedeelde ervaring. Vier iedere love & life mijlpaal! 

 

Special Moët & Chandon Love
Advertentie
Never Ending Bracelet Voucher Y/G Gourmet 14K

Never Ending Bracelet Voucher Y/G Gourmet 14k – €149,95   

Anna+Nina | Herengracht 369

Ben jij er zeker van dat jij en je valentijn voor altijd samen blijven? Dan is deze Never Ending Bracelet van Anna+Nina helemaal geschikt voor jullie. Deze elegante 14 karaat armband is hét ultieme symbool van een onbreekbare band en een eeuwige liefde!

 

Ugg pantoffels – €87,95 

Omoda | Van Baerlestraat 

Met een paar huispantoffels kun je nooit de mist in gaan! Met dit cognackleurige model heb je de ultieme huispantoffel gevonden! Hij is zacht en veelzijdig en je draagt ‘m zomer en winter door doordat hij in de winter verwarmt en in de zomer verkoelend werkt!

 

 

 

  

Ugg pantoffels
Dior Addict Lip Glow Oil

Dior Addict Lip Glow Oil – €42,50 

Parfumerie Douglas | Beethovenstraat 

Tijdens de wintermaanden heeft iedereen standaard last van gebarsten, droge lippen. De Dior Addict Lip Glow Oil is hiervoor een absolute must have. Deze gloss van Dior dankt zijn populariteit aan de natuurlijke kleur en de fijne formule. Bye gebarsten, droge lippen!

 

 

 

 

Choices by DL -Ring diamond heart – €5225,00 

Gassan | Pieter Cornelisz Hooftstraat

Last but not least: deze geweldige Heart Ring van Choices by DL! Bij deze prachtige, 18 karaat, geelgouden ring kan zowel de kleursteen, het frame als de base verwisseld worden! Diamonds are a girl’s best friend!

 

 

 

 

Choices by DL - Ring diamond heart