ZUID’S TROUWE VIERVOETER: STORM

door | jun 7, 2024

De Australian Labradoodle Storm (7) is een echte luxepoes. Ritjes in chique auto’s zijn haar dan ook niet vreemd. Samen met baasje Tim, eigenaar van Amsterdam Car Company, crossen ze heel Zuid door. Met de ex-vriend van Tim vormen ze een modern family en hopt Storm van het ene huis in de P.C naar het andere.

 

WAAKHOND
“Oorspronkelijk kom ik van het platteland, uit Brabant. We hadden daar onder andere honden, kippen en paarden, dus ik ben veel met dieren opgegroeid. Het was altijd mijn wens om een grote hond te hebben. We zijn toen op zoek gegaan naar een lief, gek, bijzonder hondje en zo kwamen we uit op Storm: een Australian Labradoodle met hele lange poten. Haar verhoudingen kloppen niet, maar dat vind ik juist mooi. Ze is lief en heel goed met kinderen. Bij een vriend was ik Storm even kwijt en toen bleek ze in bed te liggen bij zijn dochtertje, als een soort moeder over haar te waken.”

Storm
Advertentie
Storm

DE P.C. ALS THUISBASIS
“Allebei de huizen van Storm bevinden zich in de P.C., zodat zij gemakkelijk van het ene naar het andere baasje kan pendelen. We hanteren een co-ouderschap: één week op, één week af. Ik ben enorm blij dat we haar allebei nog kunnen zien en gelukkig is ze altijd in de buurt. Als ze er niet is, mis ik haar altijd heel erg, dan word ik er bijna depressief van.”

CITY GIRL

“Storm gaat vaak mee naar de zaak. Wij handelen in exclusieve auto’s, dus Storm heeft in bijna alle auto’s gezeten die je je maar kunt bedenken. Van Bentleys en Ferrari’s tot een Smart. Als ik arriveer met een auto van drie ton, springt ze er heel elegant uit. Ook heb ik een klein stadsautootje dat helemaal van glas is, waarin ze gezellig naast me komt zitten. Ze is gek op autoritjes. Een klant haalt Storm regelmatig op met z’n McLaren voor een rondje door de stad. Als ik met de auto op vakantie ga, neem ik haar ook altijd mee. We zijn veel samen in Düsseldorf geweest toen ik daar destijds nog een appartement had.”

DAGELIJKSE ROUTINE
“In de ochtend, voordat ik naar de sportschool ga, maak ik altijd een stevige wandeling met Storm. Gelukkig hebben we het Museumplein als onze achtertuin en het Vondelpark om de hoek, wat perfect is voor een ontspannen ochtendwandeling. Onderweg lopen we langs een school waar alle kindjes Storm inmiddels kennen. Daarna gaat ze mee naar de zaak waar ook een andere Labradoodle is, waarmee ze dan kan spelen. Het staat nog steeds op mijn bucketlist om samen met Storm met het vliegtuig naar een ranch in Texas te gaan, of Zuid-Afrika. Het lijkt me een waanzinnige ervaring om samen in een totaal andere omgeving te zijn!” <

Storm