BRASSERIE VAN DAM – DE EVERGREEN VAN OUD-ZUID

door | mei 1, 2024

Brasserie Van Dam is na ruim 25 jaar niet meer weg te denken uit de bekende Cornelis Schuytstraat. De brasserie is niet alleen een begrip in Amsterdam, maar ook ver daarbuiten!

 Een écht familiebedrijf – en dat voel je als je binnenstapt. Geniet van een healthy ontbijt, een lekkere lunch, uitgebreide borrel of een heerlijk diner. De kaart bestaat uit signature dishes zoals een broodje Pulled Chicken, Tom Kha Kai soep, diverse salades of een simpel – maar oh zo lekker – broodje filet Americain! Voor de borrel kun je kiezen voor lekkere bites, waaronder gyoza of Zeeuwse oesters met een Pornstar Martini ernaast. Gedurende de avond kun je klassiekers verwachten, denk hierbij aan de bekende Black Angus Beef burger van de Big Green Egg, ravioli met truffel, pizza tonijn of honey glazed chicken!

Geniet van de zon op het gezellige terras met uitzicht over de bruisende winkelstraat in hartje Oud-Zuid. Of je nu komt voor een snelle of uitgebreide lunch, een borrel aan de bar of een romantisch diner met z’n tweeën: bij Brasserie Van Dam zit je altijd goed!

 

BRASSERIE VAN DAM

Cornelis Schuytstraat 8-10
020 670 65 70
info@brasserievandam.nl 

van dam
Advertentie